Malinin epikset

27.10

27.10 osa meidän "kakaroista" starttasi ensimmäiset kisansa Simossa Malinin epiksissä! Meiltä osallistuttiin kahteen luokkaan DR4 ja DS2. Molemmissa matka oli n.3,8km

DR4 luokassa johdossa oli Wolfinity's Acura "Hilma" ja Kakastavi Golden Lady "Pulmu", pyörässä sisarukset Heart Kingdom's Ace of Agraba "Vesa" sekä Heart Kingdom's Ace of Neverland "Sylwi"

DR4 luokassa aika oli 9:47, sijoitus 6. Reitille oli kahteen kohtaan ajettu isohkoa sepeliä, joihin tämä tiimi lähes pysähtyi. Kokonaisuudessaan kuitenkin erittäin hyvä ensimmäinen kisa Vesalla ja Sylwille!

DS2 luokkaan starttasin Helwin (Nordysak show Crazy for You) ja poikansa Reinon (Heart Kingdom's Ace of Sherwood Forest) kanssa. Ajoin luokan kolmipyörällä, rata vaikutti niin liukkaalta etten luottanut omaan tasapainooni kikkarilla. 

DS2 luokassa aikamme oli 8:52, sijoitus 3. Ennen lähtöä manailin että ei tullut valittua ehkä ihan fiksuiten, kun valitsin sitten tähän luokkaan pienimmän nartun ja pienimmän uroksen jota minulta löytyy. Nämä kaksi olivat kuitenkin oikea tehotiimi saavuttaen mitalisijan!

DR4
DR4
DS2
DS2
Helwin ja Reinon mitali
Helwin ja Reinon mitali